Medicina estetica cuprinde toate procedurile medicale utilizate in domeniul estetic, cu exceptia interventiilor chirurgicale.

Avantajele medicinei estetice constau in faptul ca metodele folosite sunt non-invazive sau minim invazive, efectele adverse nu exista sau sunt foarte reduse ca numar si intensitate, rezultatele sunt naturale, iar efectele de durata.

Serviciile departamentului de MEDICINA ESTETICA au in vedere o consultatie de specialitate, realizata de catre un chirurg plastician sau de un medic dermatolog. Fiecare consultatie se finalizeaza cu un diagnostic si un plan de tratament.

Tratamente Medicina estetica

INJECTARE ACID HIALURONIC

Injectarea cu acid hialuronic este o procedura non-invaziva utilizata pentru:

  1. tratarea ridurilor fine de la nivelul fetei, mainilor, gatului si decolteului, tratarea santurilor statice nasolabiale ( intre nas si colturile gurii) si santurilor marionete ( liniile ce coboara de la colturile gurii spre barbie care dau expresia de fata trista);
  2. augmentarea buzelor;
  3. corectia contururilor si volumetriei faciale.

INJECTARE TOXINA BOTULINICA

Injectarea cu toxina botulinica este o procedura non-invaziva care reduce sau elimina cutele si ridurile de expresie de la nivelul fruntii sau din jurul ochilor.

PEELING CHIMIC

Peelingul chimic este o procedura medicala non-invaziva utilizata pentru tratarea unor probleme aparute la nivelul pielii precum: riduri fine, cicatrici post-acnee, deshidratarea pielii provocata de soare si fumat, hiperpigmentare etc. Tehnica presupune aplicarea unor substante chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind exfolierea, indepartarea celulelor moarte si stimularea procesului natural de regenerare al pielii. In cadrul AFYA Clinik sunt folosite cele mai performante solutii de peeling chimic.

AQUA GOLD FINE TOUCH

Aqua Gold Fine Touch este o procedura realizata cu un dispozitiv special ce contine un capat cu 20 de micro-canale placate cu aur de 24K si un recipient atasat in care se combina diverse substante precum: acid hialuronic, toxina botulinica, aminoacizi, vitamine, etc.

Prin aceasta procedura sunt introduse in piele (pana la nivelul dermului profund) substantele recomandate de medic. Astfel, ele sunt direct si rapid absorbite de organism si incep sa stimuleze producerea de colagen si elastina.

TRATAMENTE ESTETICE FACIALE

Solutii complete pentru sanatatea pielii. Realizam tratamentele faciale OBAGI Medical:

  • Acne Express Facial
  • Age Defying Facial
  • Antioxidant Force Field Facial

Tratamentele reprezinta un concept de 3 protocoale faciale care combina experientele unui tratament SPA cu beneficiile selectiei de produse utilizate pentru imbunatatirea vizibila a pielii. De asemenea, puteti achizitiona produse pentru rutina zilnica de acasa.

AFYA Clinik este distribuitor autorizat pentru produsele OBAGI MEDICAL si SESDERMA-MEDIDERMA

VIZITEAZA MAGAZINUL ONLINE