CONSILIERE ONLINE SKIN-CARE SI MAKE-UP

Pielea cu care ne nastem este cea care ne ramane pentru restul vietii, de aceea trebuie sa avem grija de ea cat mai responsabil. A iti constientiza specificitatiile pielii tale este extrem de important atat din punct de vedere al frumusetii, cat si al sanatatii.

Diferența dintre machiaj și îngrijirea pielii este aceea că machiajul este compoziția unui articol/produs, în timp ce îngrijirea pielii presupune tratamentul si mentinerea sanatatii pielii. Trebuie sa privim pielea noastra din aceste doua puncte de vedere, concomitent, deoarece exista o legatura mai stransa decat te-ai gandit. De aceea, actiunile de “skincare” si “make-up” sunt influentate intre ele deseori, desi par a avea scopuri diferite. Daca rutina noastra de make-up nu tine cont de specificitatiile si particularitatile rutinei noastre de skincare, ambele au de suferit.

Programul “Consiliere profesionala de skincare si make-up” by AFYA Clinik este primul program integrat specializat online dedicat stabilirii rutinei tale de skincare si make-up.
Intotdeauna trebuie sa existe un echilibrul dintre îngrijirea pielii și machiaj. Petreci mai mult timp, bani și efort pentru produsele tale de îngrijire a pielii sau ce ai în geanta ta de machiaj? Crezi ca sunt benefice, specifice, in armonie cu pielea ta? Care crezi că este mai important?

De ce am infiintat acest program?

  • rutina de skincare si make-ul trebuie sa fie personalizata si integrate, stabilita doar impreuna cu profesionisti
  • rutina de make-up afecteaza calitatea pielii, asa cum rutina de skincare afecteaza calitatea procesului de make-up
  • consilierea profesionala nu se face in saloane, centre de cosmetica, pe social media sau in magazine care comercializeaza produse
  • o rutină bună de îngrijire a pielii trebuie sa fie la fel de bună ca și produsele pe care le utilizați. În timp ce produsele de bună calitate vă pot ajuta pielea să arate mai bine acum, precum și în viitor, produsele de calitate slabă pot fi ineficiente și chiar pot provoca probleme. Daca pielea ta arată bine, te vei simți mult mai bine și vei avea mai multă încredere în tine.

Pielea este un sistem complex, senzorial, regulator, care îndeplinește o multitudine de funcții prin care se stabilește un echilibru optim intre mediul înconjurător, organismul uman si produsele de cosmetică folosite in rutina zilnica.

Am implementat un program special pentru voi, un concept unic si anume:

Un dermatolog (cu experienta si dedicat) de top si un makeup artist mai mult decât profesionist si pictor la baza, se vor ocupa în detaliu de fiecare boala dermamatologică aplicând informațional monitorizarea produselor pentru fiecare boala, alergie si nu numai, pentru fiecare pacient in parte.

Practic imbinam pentru voi dermatologia, combinată cu un machiaj corespunzător si produsele de cosmetică alese corect. Scopul nostru este de a evolua impreuna, de a te ajuta sa atingi potențialul maxim de frumusețe naturală si sanatate. O sa aprofundam fiecare afectiune in parte, atat din punct de vedere dermatologic cat si al tipului de machiaj care trebuie folosit. Fiecare boală in parte: scene, cuperoza, dermatite, psoroazis, alergie, etc.

Si ne dorim impreuna, prin informare corectă si venita din partea profesioniștilor, sa te scutim de boala, suferinta, durere si sa aducem viata si viu, armonie si zâmbet in viata ta. Frumusetea si sănătatea sunt un dar pe care noi oamenii l-am primit. Machiajul este o extensie a personalității tale, iar dermatologia te ajută să te simți liber si confortabil in propria piele fara sa mai suferi si fara sa te mai temi. Grija pentru oameni, dorinta de a oferii servicii de calitate ne-au determinat sa cream acest program. Astfel, vom avea grija sa arăti si sa te simti asa cum meriți, sa devi omul care iti doresti sa fii.

Tu esti in centrul atentiei noastre.
Iti suntem alaturi cu profesioniști implicați numai pentru tine.
Ca tu sa fii din nou TU.
Ai curaj, incredere.
Te asteptam alaturi de noi si iti suntem alaturi.
Prim informare, prin suport, grija, dedicare.

O inimă îndrăgostită de frumos nu îmbătrînește niciodata!

Manuela Holban – make-up artist, pictor

A început activitatea artistica si creativa de la varsta de cinci ani.
De atunci a inceput sa picteze, creeze, imagineze, viseze tot mai mult si tot mai sus.
Apoi a continuat la Uarte, completand setea de dezvoltare si creativitate cu industria machiajului, in special machiajul de film si fashion.
A urmat cursurile celei mai bune scoli de make up din tara: Kruger, plus diferite seminarii nationale de machiaj in cei 12 ani de cariera în acest domeniu.
Pe parcursul anilor a luat si diploma de fotografie. Timp de doi ani a studiat arta fotografica, ulterior a facut in toata tara cursuri de fotografie nud si portret, timp de cinci ani.
Din pictura a facut rapid legatura cu zona machiajului.
Pe parcursul anilor a lucrat si lucreaza cu cei mai buni din domeniu si anume: Castel Film, Studiourile Buftea, precum nenumaratele prezentari de moda unde a aprofundat și colaborat cu cei mai buni din domeniu.
Și nu are de gând să se opreasca.
Este o persoana visatoare, un om care influenteaza puternic pe cei din jur si aduce un plus de incredere si frumos in vietile celorlalți.
Menirea ei: sa scota tot ce e mai frumos, esenta din celalat.

Florina Tomoiu – dermatolog

Dr. Florina Tomoiu este Medic specialist in Dermatologie din 2017, membru in Societatea nationala de Dermatologie din 2011
Isi doreste zi de zi sa fie inconjurata de bunătate, de empatie, de iubire și de frumos….deloc suferinta si neliniste si griji……
Și dacă totusi nu se poate ( mai ales în vremurile pe care ne e dat să le trăim) isi doreste sa aiba mereu și mereu forta si curajul ca ea sa fie picatura care ofera iubirea, bunatatea, empatia si frumusetea în oceanul din jur.

În proiectul acesta, alături de colega ei, isi doreste ca sanatatea si frumusetea pielii să fie pusa în valoare si sa mearga împreuna pe un drum la al carui final sa se regaseasa o opera de arta, o oda adusa îngrijirii pielii și totodata o bucurie a sufletului!