CINE SUNTEM?

AFYA Clinik a fost infiintata de un grup de oameni (de profesie doctori, economisti, juristi cu experienta si pasionati de domeniul medical) care si-au unit toate resursele de care dispun, in vederea unui scop comun: sprijinirea oamenilor care au nevoie de Servicii medicale de excelenta. 

Sanatatea nu este un moft, ci o necesitate. Tocmai de aceea nu trebuie sa existe niciun compromis atunci cand vorbim de Servicii medicale, iar noi am inteles foarte bine acest lucru, in activitatea noastra. 

AFYA Clinik este un proiect de suflet, dezvoltat din dorinta de a oferi servicii medicale de excelenta locuitorilor din Ramnicu Valcea, cat si celor din orasele invecinate. Tocmai de aceea, vrem sa punem la dispozitia locuitorilor din intreaga regiune servicii medicale de top, oferite de medici de renume din tara si din strainatate, medici cu experienta si expertiza vasta in domeniile lor de activitate.

Echipa

Echipa AFYA Clinik este alcatuita din profesionisti, medici supraspecializati, care imbina maiestria lor cu cele mai bune tehnologii, urmarind un singur rezultat final: pacienti tratati la cele mai inalte standarde. Expertiza AFYA are la baza cele mai inovative tehnici medicale, iar reputatia echipei este construita pe succese.

Clinica isi desfasoara activitatea intr-un spatiu nou si modern, intr-o atmosfera calda, relaxanta si familiala. Beneficiind de o locatie privilegiata, in zona de Nord a orasului (reper – statia ELEGANT), la 500 m de Spitalul Judetean. Clinica este usor accesibila, ofera posibilitati de parcare, fiind una dintre cele mai frumoase locatii cu destinatie medicala din judet.

CE VREM?

…sa setam un nou standard in serviciile medicale din Ramnicu Valcea!!!

Conceptul AFYA Clinik se bazeaza pe SUPRASPECIALIZARE MEDICALA si INOVATIE: medicii supraspecializati lucreaza pe protocoale medicale bine definite, se trateaza conform studiilor din ultimii 5 ani, evidenta pacientilor este gestionata optim prin dosarele medicale, sustinuta de programe informatice dedicate acestui domeniu.

Unii dintre cei mai buni medici profeseaza in Bucuresti si/sau in afara tarii, iar noi ii aducem aici pentru consultatii si proceduri, astfel incat locuitorii din aceasta regiune sa beneficieze de personal medical inalt calificat. De asemenea, s-au alaturat clinicii noastre unii dintre cei mai buni medici locali, dornici de a face parte din echipa AFYA Clinik.

Astfel, ne dorim ca binomul pacient-medic sa functioneze fara barierele impuse de un sistem considerat ’rigid’, in care pacientul nu se simte intotdeauna confortabil.

Suntem clinica unde pacientii se pot adresa cu incredere si siguranta medicilor nostri, intr-un mediu confortabil.

MISIUNEA NOASTRA

 • Misiunea noastra este sa oferim servicii medicale de exceptie locuitorilor din regiune, sa ne implicam si sa facem diferenta in comunitate:
 • servicii medicale intr-o atmosfera calda, relaxata, familiala
 • asigurarea unui act medical bazat pe respect reciproc, informare completa si corecta a pacientului, incredere si asumare.
 • Medicii colaboratori sunt medici care se pun in locul pacientului si se intreaba: eu m-as opera?, eu as lua acest tratament?….. pentru ca dincolo de specializarea, studiile, diplomele pe care ei le au, sunt in primul rand OAMENI, care au depus un juramant: sa ajute alti OAMENI.

VALORILE NOASTRE

 • Valorile noastre sunt: EXCELENTA, RESPECTUL si RESPONSABILITATEA FATA DE PACIENT, PROFESIONALISMUL, PASIUNEA si INOVAREA.
 • Aceste valori ale clinicii se regasesc pe toata durata interactiunii cu noi:
 • servicii medicale de TOP, oferite de medici supraspecializati
 • sediu nou, modern si elegant
 • primire calda si respectuasa, ce transforma vizita la medic intr-o experienta confortabila
 • atentia totala acordata pacientului in timpul consultatiei
 • urmarire post-interventii sau post-tratament
 • feed-back constant.

Conceptul AFYA CLINIK

Numele clinicii si conceptul pe care dorim sa il oferim pacientilor nostri provine din limba Swahili, o limbă aglutinantă vorbită adesea în Africa de Est de populația bantu, si se traduce «Sanatate, Bunastare».

Logo-ul AFYA este reprezentat de «floarea de bujor» care, pe langa faptul ca este o floare superba, perfecta, cu calitati biologice certe (perenitate, productivitate, adaptabilitate ecologica), planta de bujor este incarcat de simboluri. Astfel, floarea de bujor simbolizeaza SANATATEA si PROSPERITATEA. In Japonia, bujorii sunt asociați cu ONOAREA si CURAJUL.

Culoarea aleasa, Albastru deschis, este culoarea calmului si a linistii, o culoare ce reflecta DEVOTAMENT, ADEVAR si SERIOZITATE.